Entrevista del nostre centre a Ràdio Móra d’Ebre per la organització de la segona fase del concurs Fem Matemàtiques

Dins la organització de la segona fase del concurs Fem Matemàtiques, que aquest any organitza el nostre centre amb molt d’orgull, fem difusió en diferents mitjans audiovisuals, entre d’altres, a ràdio Móra d’Ebre.
A continuació, clicant la imatge, podeu escoltar l’entrevista realitzada a Miquel Abella i… Llegeix més»

Fem Matemàtiques

Aquest dimecres 18 d’abril celebrarem la fase final del certamen Fem Matemàtiques de la nostra demarcació al nostre centre. Molts ànims a tots els participants de 6è de primària, 1r i 2n d’ESO i disfruteu del dia que us tenim preparat !!!

 

Jornada de la Pau

Aquest dimecres 31 de gener hem celebrat el dia de la Pau. Començant pels nens i nenes d’infantil fins als alumnes de l’ESO, i amb la col·laboració de l’Escola d’Arts, hem realitzat actes en commemoració d’aquesta data senyalada.
Llegeix més»

Projectes de l’ESO

Aquest dimecres 10 de gener es va realitzar la jornada de portes obertes dels projectes de l’ESO. Els alumnes de primer, segon i tercer van realitzar durant la última setmana diferents projectes.
A primer han fet un magazine televisiu, que aniran a defensar al canal Terres… Llegeix més»

Festival de Nadal

Aquest divendres 22 de desembre hem celebrat el festival de Nadal, on hem pogut gaudir de les actuacions nadalenques plenes d’emoció, joia i encant.
 
En l’acte també s’han recaudat diners per a la Marató, que aquest any versava sobre les malalties infeccioses.
 
Gràcies per la col·laboració de… Llegeix més»

Cantada de Nadal

Com ja és tradició, aquest dimecres 20 de desembre hem realitzat el concert de Nadal.
L’esforç i entrega dels nostres alumnes, guiats pel professor de música, Èric, han fet possible aquesta gran vetllada musical.
Moltes felicitats !!
Llegeix més»