Correus a direcció

Apreciades famílies, des de finals d’agost que el correu de direcció està rebent més activitat de la normal en relació a preguntes de famílies. En les darreres setmanes ha augmentat tant que resulta molt difícil destriar els missatges realment importants dels que es poden resoldre… Llegeix més»

Comandes Cantina

Benvolguts,
 
com sabeu, aquest any la COVID ens canviarà moltes de les coses que teníem per costum al nostre centre. Una d’elles és el servei de la cantina. Malauradament, a l’hora del pati ja no s’hi pot passar. Però això no significa que no es pugui… Llegeix més»

Canvis en l’organització de cicles

Apreciats alumnes i famílies, després d’analitzar en detall les situacions específiques del cicle d’informàtica i perruqueria, hem arribat a la decisió d’organitzar l’ensenyament només d’aquest cicles en setmanes alternes. És a dir, mig grup una setmana, mig grup una altra setmana. El professorat ha comunicat… Llegeix més»

Consulta de grups

Apreciades famílies, us demanem que abans de fer la consulta llegiu amb atenció:

  • Molt important: Les dades de 1r de cicles encara estan actualitzant-se. La matrícula està tancada des d’ahir però queda acabar els tràmits. Segurament demà a la tarda estarà tot actualitzat a través del… Llegeix més»