Canvi de marxa

El passat 7 d’octubre l’alumnat de primer curs de cicles formatius i de batxillerat de l’Institut Ernest Lluch i Martín s’ha desplaçat al municipi de l’Arboç per tal d’assistir a l’activitat “Canvi de marxa” organitzada des de l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès.… Llegeix més»

Xerrada tècniques d’estudi

Des de l’Oficina Jove del Baix Penedès amb la col·laboració de la Xarxa Nacional d’Empancipació Juvenil (XNEJ) organitzen un taller dins de l’àmbit educatiu: 
 
Taller: Com? on? i quan? ens posem a estudiar: xerrada sobre tècniques d’estudi 
Data: Dijous 7 d’octubre a les 17h a càrrec de Mercè Gil-Perez
Plataforma: A… Llegeix més»

Activitats esportives extraescolars

Arrenquen les activitats esportives de l’assosiació esportiva del centre, que preten posar a l’abast de tot l’alumnat de secundària la pràctica d’activitats físiques i esportives i aprofitar el gran potencial d’aquestes activitats per contribuir a la formació personal i cívica.
 
Us deixem la informació

Inici de curs i horari d’entrades

Us informem que el dia 13 de setembre els alumnes tornen a l’institut. Com cada inici de curs, fem una entrada esglaonada per la porta principal només aquell dia. L’horari d’entrada és el següent:

  • 1r ESO, 08:00h.
  • 2n ESO, 09:00h.
  • 3r ESO, 10:00h.
  • 4t ESO, 11:30h.
  • 1r i 2n Batxillerat… Llegeix més»

Calendari i horaris Recuperacions extraordinàries 1er BAT (Setembre 2021)

Adjuntem quadre amb el calendari i horari de les recuperacions extraordinàries de primer de batxillerat per als propers dies. Ens veiem ben aviat! Gaudiu d’aquests darrers dies de vacances! 😉

HORA
DIJOUS 2
DIVENDRES 3
DILLUNS 6

8:00 – 9:30
CATALÀ
GREC
ECONOMIA
MATEMÀTIQUES
ED. FÍSICA

9:30 – 11:00
CASTELLÀ
FILOSOFIA
Hª MÓN CONTEMPORANI
FRANCÈS
PSICOLOGIA
DIBUIX TÈCNIC
QUÍMICA

11:30-13:00
CIÈNCIES DEL MON CONTEMPORANI
ANGLÈS
ECO.I ORG.… Llegeix més»

Comencem el curs vacunats

Apreciades famílies,
Els centre educatius, com bé sabeu, hem col·laborat en totes les mesures per contenir els efectes de la pandèmia. Creiem que ens avalen els resultats: vam aconseguir mantenir els centres oberts i, en el nostre cas particular, vam evitar que els positius s’escampessin entre… Llegeix més»