AMB L’ORGANITZACIÓ JA HO TENS TOT

Molta gent pensa que si ets organitzat, ja no necessites res més per anar bé a la vida. Nosaltres som gent que compartim aquest pensament i ens agrada tenir-ho tot ben ordenat i en bon estat,  perquè la feina ens pugui ser facilitada, tant a professors com a alumnes.

Per aquest motiu tenim mobles i objectes que compleixen la funció que acabem de mencionar: ordenar tant feines com objectes personals.

Sense més introducció, ens agradaria agrair, en nom de tot l’institut, a l’empresa CLARIANT IBÉRICA PRODUCCIÓN, S.A el fet d’haver-nos portat uns armaris que ens permetin satisfer aquella necessitat. Sobretot, donar les gràcies a en Carlos Schneegluth, que va realitat aquesta donació. Són uns armaris grisos amples, els quals disposen de molt espai a l’interior i tenen un pany per tancar les seves portes, semblant a la dinàmica d’una guixeta. Ens estan fent molt servei, donem les gràcies a aquesta empresa.  

Nosaltres, alumnes de 1r, estem aprenent a agrair les coses bones; aquelles petites coses que ens proporciona la vida, per molt insignificants que semblin.

Això és tot el que volíem dir, que ja que som un institut que li agrada la neteja i l’ordre, aquests armaris ens aniran molt bé. Almenys nosaltres, pensem que la clau és l’organització.  

Un altre cop, moltes gràcies!      

Júlia Bernadet i Abril Mir
Equip de periodistes
Can Record

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>