25N: reflexió a l’institut sobre el Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

El dia 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. És per això que a l’institut, per commemorar aquest dia, durant l’última franja no vam fer classe normal, sinó que vam mirar una pel·lícula relacionada amb tot aquest tema amb la intenció de fer una reflexió sobre tot el que està passant.

La pel·lícula en qüestió era No soy un hombre fácil, la qual ens mostra un home força masclista, ja que parla tracta les dones com a objectes. A la pel·lícula, l’home es clava un cop amb una farola i torna a prendre consciència en un món al revés on els homes eren tractats com les dones, on havia molt feminisme, i en el qual a ell les dones el tractaven com ell les tractava a elles al món real. Aquesta pel·lícula és molt útil per a prendre consciència pel que fa a la violència de gènere, ja que avui en dia la dona encara no té el mateix tracte que l’home. El film pretén fer empatitzar els homes amb les dones perquè han lluitat molt al llarg de la història i si els homes estiguessin a la pell de les dones, tot el que passa no els agradaria.

La pel·lícula en general va agradar força, tot i que a alguns cursos els va costar d’entendre, al principi, el missatge que volia donar. 

Mohamed Ezzamouri i Gabriel Ponce, alumnes de 3r de l’optativa de Revista

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>