Ruta d’Economia Social i Solidària per l’Eixample

L’alumnat de 4t d’ESO de l’itinerari Margaret Mead ha creat una ruta per l’Eixample esquerra per empreses i entitats de l’Economia social i solidària.
Durant setmanes hem treballat què és l’ESS i quins són els principis que la regeixen amb la col·laboració de la cooperativa l’Esguard.
Posteriorment hem creat un qüestionari per aplicar a diferents entitats, un cop passat aquest qüestionari hem vist quines formaven part de l’ESS i hem creat una ruta que podeu consultar en el següent enllaç  i que ens ha portat a visitar
projectes com Insercoop, Equal Saree i Apunts.
També hem creat altres materials de suport per seguir la ruta com ara un díptic, una guia escrita i un cartell anunciador.
L’activitat ens ha servit per treballar un concepte econòmic complex i necessari com és l’ESS en el nostre entorn més proper. Una de les cooperatives que hem visitat és la que es fa càrrec del menjador del nostre institut, la Panzanella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>