La Gerent del Consorci, Sra. Mercè Massa, visita l’institut

Ahir la Gerent del Consorci va anar a l’institut per veure com es treballa. Va visitar les classes de 1r i 2n d’ESO. Algunes alumnes van aprofitar per preguntar quan estarà construït el nou edifici al solar Germanetes, lloc on anirà l’institut Viladomat.

L’equip de gestió, després d’explicar la manera de treballar de l’institut: per situacions d’aprenentatge, amb grups cooperatius, amb l’ús d’eines i recursos digitals, va plantejar quins són els eixos bàsics per tal que el model pedagògic sigui viable i sostenible:

1- Tenir els espais i infraestructures adequades. L’espai físic ha d’afavorir els mecanismes d’aprenentatge i intercomunicació social. El nou institut no es pot construir com un institut del segle XIX.

2- Garantir un equip pedagògic que pugui portar a terme aquesta manera de treballar, un equip de professors que treballi cooperativament i que construeixi aquesta manera de fer classe.

3- Un equip capaç de liderar un projecte on tots els membres de la comunitat educativa esdevinguin peces fonamentals del procés educatiu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>