A voz ahogada, Miguel Hernández

Tot l’alumnat de 2n d’ESO de l’institut ha anat a la sala de teatre de Calàbria 66 a veure l’obra de teatre A voz ahogada.

Aquesta obra relata el dia a dia al Penal de Burgos, una de les presons més terribles del franquisme. Estava ocupat majoritàriament per presos polítics comunistes, molts d’ells reconeguts intel·lectuals.L’obra es basa en el testimoni del poeta republicà represaliat Marcos Ana, i també de presos polítics catalans que van compartir el seu captiveri, Lluís Martí Bielsa i Enric Pubill, i de l’Antònia Jover, nascuda entre reixes com a filla de presos polítics.Ha estat dirigida per Iván Campillo, que també l’interpreta, juntament amb Mireia Clemente, Ramon Godino, Jordi Martí i Raül Tortosa. La documentació ha anat a càrrec de l’Associació Catalana d’Expressos Polítics del franquisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>