Sopar: Acomiadem el curs 17-18

El passat 15 de juny, hi va haver el sopar de final de curs. Un sopar per acomiadar el curs que ja s’acaba. Pares, mares, tutors, professores i professors vam poder comentar anècdotes, o simplement fer “petar la xerrada” una estoneta. També va ser un moment per acabar de conèixer tot el professorat, que cada vegada n’hi ha més, o les famílies d’altres alumnes.

Cal dir que la taula feia molt goig, hi havia menjar per a tots els gustos. Els llums, la decoració, el petit bar i tota la companyia van ajudar a crear aquest ambient tant agradable.

Aquest any també és especial perquè diem adéu al mòduls, aquests mòduls que durant el primer any hi vàrem estar tant bé, però que ara ja s’havien fet petits, massa petits.

El proper any ja podrem gaudir d’un institut nou, però no un institut qualsevol, no, l’INSTITUT VILADOMAT, quin institut ! Tot un luxe! Cal tenir present, però, que la col·laboració de tots i totes és molt important i molt necessària.

Gràcies per venir i per compartir aquests moments!

Gràcies també, professores i professors, per tota la dedicació, que com tots ja sabem, no és poca!

Esperem que passeu un bon estiu i ens tornarem a trobar el proper curs 18-19, amb nous projectes i moltes ganes de tirar endavant aquest projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>