Una xerrada interessant

Dilluns 28 de gener, al teatre de Lloret, uns quants alumnes i professors afortunats del Rocagrossa van poder assistir a la xerrada que l’economista Xavier Sala i Martín va fer en el marc “Desenvolupa’t” que organitza l’Ajuntament de Lloret amb la finalitat d’orientar, i donar idees al teixit empresarial.

Segons dades oficials, més de 100 persones no van poder-hi assistir per manca de localitats. Com hem dit, la conferència estava enfocada a animar amb noves idees els empresaris de Lloret, però tot i això, la xerrada interessava absolutament tothom que tingués un mínim de curiositat i una petita connexió amb el món actual.

Sala i Martín analitzava els canvis històrics creats pels grans avenços tecnològics i ho relacionava amb les conseqüències que havien tingut i com havia reaccionat la societat en cada cas.

La durada va ser d’unes dues hores i la capacitat didàctica de Sala i Martín no es va aturar ni després del torn obert de preguntes, ja que va estar a disposició de tothom per resoldre més dubtes des del hall del teatre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>