Trobada d’alumnes de llatí a Empúries

MIREU MÉS FOTOS

Dijous 14 de març,  els alumnes de 4t d’ESO que cursen l’itinerari humanisticosocial van assistir a la IX trobada d’alumnes de llatí de les comarques gironines. Es tracta d’una trobada anual que es realitza a diferents punts on hi ha restes arqueològiques del món grecoromà, aquest any va ser a Empúries.

Alumnes procedents de 35 instituts van tenir l’oportunitat  de compartir un matí diferent, ple d’activitats a l’aire lliure i tallers relacionats amb la cultura grega i romana. Van participar en jocs a la platja, van fer escriptura sobre papir, i van fer de legionaris romans. També van assisitir a un espectacle de dansa sobre la formació del cap Norfeu i una gimcana en la qual van recórrer i visitar de manera lúdica tot el recinte.

La trobada és organitzada per l’equip de professors de llatí i grec i cultura clàssica que formen el grup ICE de Cultura Clàssica Dolors Condom, en col·laboració amb el Museu d’Arqueologia de Catalunya – Empúries, l’Ajuntament de l’Escala i el Camp d’Aprenentatge d’Empúries. Tot plegat, un fantàstica iniciativa per demostrar que la cultura clàssica es pot aprendre també de forma pràctica.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>