Som Magnet!


Benvolgudes famílies,

Us volem transmetre una molt bona notícia.

Durant aquest curs, el centre ha presentat la seva candidatura per formar part del Projecte Magnet. El projecte està promogut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill, la Diputació de Barcelona, el Consorci d’Educació de Barcelona i l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB.

La presentació de la candidatura ha comptat amb el suport de la inspecció educativa, dels Serveis Territorials de Girona del Departament d’Educació i de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Avui ens han comunicat oficialment que serem centre Magnet. Som l’únic centre escollit aquest curs a Girona i el primer centre de secundària de Girona que formarà part d’aquest ambiciós projecte.

En els següents enllaços podeu conèixer una mica més del projecte:

https://fundaciobofill.cat/magnet-aliances-lexit-educatiu

https://magnet.cat/

Tota la comunitat del Rocagrossa estem treballant i sereu informats de les novetats.

Aquest projecte, juntament amb la nostra entrada en el Projecte de Qualitat i Millora Contínua, que es va confirmar el passat mes de juny, seran dues eines molt potents de consolidació de tot allò que estem fent bé en el nostre centre i de transformació d’allò que podem millorar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>