Sessions de crossfit preparades pels alumnes del 1r curs d’AAFE

 

ENTREU A LA NOTÍCIA PER VEURE EL VIDEO

El CrossFit és un règim de fitness desenvolupat per Greg Glassman durant diverses dècades. va crear un programa específicament dissenyat per millorar la condició física i la salut.

El CrossFit varia constantment els moviments funcionals realitzats amb molta intensitat. Tots els entrenaments de CrossFit es basen en moviments funcionals, i aquests moviments reflecteixen els millors aspectes de la gimnàstica, l’aixecament de peses, l’execució, el rem i més. Aquests són els moviments bàsics de la vida. Es mouen les càrregues més grans de les distàncies més llargues, de manera que són ideals per maximitzar la quantitat de treball realitzat en el menor temps possible. La intensitat és essencial per als resultats i es mesura com a treball dividit pel temps . Com més treballis fas en menys temps, o com més alta sigui la potència, més intens serà l’esforç. Mitjançant l’ús d’un enfocament constantment variat de la formació, els moviments funcionals i la intensitat generen guanys dramàtics en la forma física.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>