Marc Pinsach ens visita!

Dimarts 22 d’octubre l’esportista d’alt nivell Marc Pinsach va oferir als alumnes de cicles formatius una xerrada sobre “Seguretat a muntanya i esportistes d’alt nivell”.

En Marc Pinsach és un cassanenc que s’ha criat entre muntanyes i n’ha fet de la seva afició, una professió. És també un dels millors corredors catalans de curses de muntanya i esquiador en la modalitat d’esquí de muntanya. Campió d’Espanya en diverses ocasions i molt més èxits acumulats ens fa arribar com ha arribat fins aquí.

Però en Marc té temps per tot, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i acabant Humanitats. La seva xerrada ens convida a reflexionar sobre diferents aspectes que podem extrapolar a la vida:

El procés de posar-se un mateix en dubte pot condicionar l’èxit” i una “Cura d’humiltat per poder progressar és indispensable

“Els riscos a muntanya els podem minimitzar adquirint coneixements i amb habilitats personals”

” La regla de les 10.000 hores” ens diu que si vols assolir l’excel·lència en un àrea, és fonamental que li dediquis 10.000 hores en aquesta àrea. La dedicació i constància són essencials.

“L’esport d’alt nivell té una cara i una creu, és un camí en solitari, egoísta, però necessita el treball d’equip per progressar.”

“Una actitud PROACTIVA és fonamental per adquirir coneixements”, sempre hem de seguir una escala per assolir l’èxit: 1r Ser, 2n Fer i finalment Tenir.

En voleu saber més? aquí teniu l’enllaç al seu blog personal.

Gràcies per la teva visita!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>