Luces de bohemia

Mireu més fotos

Divendres 19 de març a 5a i 6a h els alumnes de 1r i 2n de batxillerat van poder gaudir de l’obra de teatre Luces de bohemia representada per  la companyia lloretenca La caravana de les arts.

L’obra, que entra a selectivitat per la matèria de llengua castellana va ser adapatada i va tenir una hora de durada. Al final de la representació els actors van respondre les curiositats dels alumnes.

Luces de bohemia és una obra teatral de Ramón María del Valle-Inclán. L’obra narra les últimes hores de la vida de Max Estrella, un «hiperbòlic andalús, poeta d’odes i madrigals» ja ancià, miserable i cec que va gaudir en algun moment de cert reconeixement. En el seu pelegrinatge per un Madrid fosc, tèrbol, marginal i sòrdid, l’acompanya don Latino de Hispalis i li donen la rèplica alguns altres personatges de la bohèmia madrilenya de l’època. En els seus diàlegs s’aboquen de forma magistral crítiques a la cultura oficialista i a la situació social i política d’una Espanya condemnada a no reconèixer els seus genis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>