Les sortides del 3r trimestre

MIREU MÉS FOTOS

Dimarts 15 de maig hi havia programada la sortida del 3r trimestre. Les opcions eren ben diverses; els alumnes de primer d’ESO van anar a Girona, a visitar les instal·lacions d’El Punt Avui i de Catalunya ràdio; els de segon van visitar el Barri Vell de Girona per veure el festival “Temps de Flors”; els alumnes de tercer d’ESO van anar al Taller de Teatre “El Galliner”; els alumnes de quart d’ESO van visitar la fageda d’en Jordà i la cooperativa.

Els de primer de Batxillerat van visitar, segons l’itinerari, les Ruïnes d’Empúries i l’entitat Aspronis de Malgrat de Mar on els varen fer una presentació de la Fundació, una explicació del seu funcionament com a entitat social, amb una clara vocació assistencial, i un recorregut pel centre de treball. Tot seguir, els alumnes varen fer una activitat del departament de castellà que consistia en representacions d’escenes teatrals al carrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>