Les noies d’història de l’art de visita al MNAC!

Mireu més fotos

Aquest dimecres dia 21 de febrer les alumnes de 2n de batxillerat de l’itinerari humanístic, vam anar a visitar una sèrie d’obres que pertanyen al temari de selectivitat d’Història de l’Art.

Entre les quals Dona i ocell de Joan Miró que ja ens donava la benvinguda a la ciutat. A la fàbrica Casaramona entre el modernisme de Puig i Cadafalch ens va colpir enormement l’obra conceptual de Joseph Beuys (De fet el nom de l’obra no enganya: Es compta darrere l’os – Espai de dolor).

El Pavelló Alemany de Mies Van Der Rohe, del qual vam tenir la sort inesperada de visitar l’interior, ens va sorprendre enormement pels seus colors, jocs de llum, aigua… Ja al MNAC vam fer un itinerari on, entre d’altres, vam veure escultures impactants, com Els primers freds, de Miquel Blai,  o La Ballarina  de Pablo Gargallo, sense oblidar les pintures que ens van acompanyar des del Romànic fins al genial Fortuny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>