FIFA18

 

Fifa 18 és la nova versió del clàssic videojoc de futbol. Va sortir disponible per les plataformes: PS4, Xbox i PC el 29 de setembre de 2017, tot i que per a la nova plataforma Nintendo Switch, va sortir uns dies abans.

El preu varia en funció de la plataforma i també de la versió del joc, que pot ser normal o bé amb Cristiano Ronaldo. Per a PS4 val 62,90 € (81,95 € versió Ronaldo);  Xbox 76,99 € (versió Ronaldo 62,90 €); PC 48,79 € (Ronaldo 53,89 €); i finalment Nintendo switch 53,98 €.

Després de jugar-hi força cops des de la PS4, t’adones que hi ha coses a favor i algunes millorables. Per exemple, està molt millorada la davantera,  perquè els jugadors han guanyat en rapidesa i el xut és més potent que a la versió anterior. Però en canvi crec que la defensa és massa lenta i particularment el porter, que sovint no reacciona prou ràpid quan jugues en línia.En general, i segons el meu parer, és un bon joc però caldrà esperar la nova actualització que ha d’arribar a l’hivern, ja que fins ara la versió és massa semblant a la del 2017.Recomano el joc a tothom que li agradi el futbol encara que no el practiqui, i sobretot als que segueixen les novetats, els fitxatges i les competicions nacionals i internacionals de futbol professional, ja que les dades i les estadístiques són extretes del futbol real. També el recomano a tots aquells que valorin el realisme ja que els gràfics estan plens de detalls que recorden la vida real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>