Estudiants de ferro a REVISTA

Tres coneguts periodistes del Rocagrossa van participar dimecres passat a la primera cursa deixant el pavelló alt. Els representants que l’optativa de tercer va triar van ser: Marta Fornés, Rosen Raykov i Miron Tomaev.

Com que havien de retornar a les classes ordinàries en acabar la prova, van intentar fer un temps força alt, i de passada van poder gaudir d’un matí assolellat i d’un esmorzar variat: fruita de tota mena, pastissets de xocolata, magdalenes, aigua, blat de moro i d’altres fruits secs.

L’organització, segons els tres periodistes-participants, va ser impecable. L’acompanyament als lesionats, els avituallaments, els horaris i també la senyalització per orientar-se pel bosc… tot i que diuen les males llengües que alguns alumnes, per por a obtenir mals resultats, feien desaperèixer els senyals al seu pas, cosa que va provocar algun quilòmetre de més.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>