Es busquen pares!

 

Benvolgudes famílies,

La Direcció del centre fa una crida a tots aquells pares i mares que vulguin dedicar una part del seu temps lliure (de manera desinteressada) a ajudar a créixer com a persones a l’alumnat de l’Institut Rocagrossa.

El dia 22 de desembre és un dels dies assenyalat com a Jornada d’Activitats Especials i de 9.00 a 11.00 h és quan s’organitzen diversos Tallers per l’alumnat. Per aquest motiu demanem pares voluntaris que vulguin col·laborar en aquests tallers o oferir alguna activitat.

Els tallers que s’oferten des de l’institut són els següents: Hip-Hop, Jocs de taula, Revista, Cantada de Nadales, Fem teatre emocional, Sardanes Express, Decoració Nadalenca, Percussió Africana, Taller de Henna.

Si hi ha algun pare i/o mare interessat en proposar algun taller nou que contacti amb la secretaria del centre abans del 30 de novembre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>