Entrevista a Mireia Boada

Tot just ara ha acabat la temporada de rem. A l’equip de revista de tercer tenim una de les integrants de l’equip Pescadors, i hi participa des dels 12 anys.

A Lloret, a banda dels Pescadors tenim els clubs de Santa Cristina, el club Nàutic i també el de l’Ajuntament. El setembre passat va ser la darrera competició de la temporada: la sisena regata de la Lliga Catalana banc fix, i la Mieria va fer un molt bon paper.

En quina categoria competeixes? Cadet femení. Però a més, hi ha el sènior i el veterà tant femení com masculí.

En quina posició heu quedat en aquesta darrera competició? Vam quedar primeres! Estem molt contentes.

Quina és la teva posició a l’equip? Tercera babor

Quant entrenes? Dos dies per setmana.

Practiqueu rem durant l’hivern? No. Fa massa fred. Tot i això, hem de mantenir la forma amb el rem ergòmetre, és la manera de fer cames i braços fora de l’aigua.

Recomanaries a altres companys que s’apuntessin al teu equip, o que practiquessin rem? Sí. Perquè és divertit, hi ha molt bona relació entre companys, som com una família… i riem molt amb els timoners. 

Quins avantatges té el rem davant d’altres esports? És un esport d’equip, pots estar en contacte amb l’aigua… En canvi, per contra, si fa mala mar de vegades hem tingut algun problema per sortir i ho hem passat malament.

Qui coneixes de l’institut que també practiqui rem? La Natàlia Martínez, la Sanaa Chariff, l’Àmbar Pérez, la Laia Corts… i segur que em deixo moltes més.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>