Els del PTT creen empreses!

MIREU MÉS FOTOS

Amb l’alumnat del PFI-PTT d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic hem creat una empresa de Màrqueting que es diu All Are One. Amb aquesta pretenem oferir serveis de publicitat a diferents empreses de la zona.

El nostre primer projecte va ser amb la Lletera de Campllong on vam dissenyar unes tasses per promocionar el llançament de la seva marca. Tot seguit, vam presentar el projecte a l’Ajuntament de Lloret de Mar i a l’associació de comerciants i ens van proposar una activitat molt interessant. Aquesta consisteix en fer un estudi de mercat per trobar un Dolç típic de Lloret de Mar. És per aquest motiu que aquesta última setmana hem estat fent enquestes i entrevistes als comerciants especialitzats amb dolços. De moment, estem molt contents de l’evolució del treball i estem convençuts que l’estudi proporcionarà la informació necessària per desenvolupar el projecte!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>