Els alumnes de 4t d’ESO fan les proves externes

Els alumnes de 4t d’ESO de tota Catalunya entre el 6 i el 7 de febrer fan les proves externes de competències bàsiques organitzades pel Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, que volen avaluar si un alumne dintre del món laboral i el món lectiu seria capaç de resoldre els problemes quotidians amb els conceptes apresos en els anteriors cursos.

Aquest dimarts els alumnes de 4t s’han examinat de català, castellà i matemàtiques i dimecres d’anglès i de coneixements cientificotecnològics.

Els professors que els supervisen són d’altres centres per evitar que el professor ajudi o permeti l’ajuda entre els alumnes.

Els alumnes de Revista han entrevistat Felipe Cordeiro i Catalina Teixidó de 4t B i aquestes són les seves opinions sobre les proves de català castellà i matemàtiques que van fer dimarts:

“Els exercicis que hem fet no serveixen de gaire per a la vida quotidiana, eren molt senzilles i no hem tingut pas problemes i demà farem les proves cientificotècniques”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>