El concurs anual de redacció Coca-Cola

Dissabte 10 de març a les onze del matí, al col·legi Cor de Maria de Blanes, quatre alumnes de segon; Adrià Borràs, Aina Corts, Laia Garcia i Georgina Baltrons, van participar al concurs anual de redacció que la marca Coca-Cola organitza cada any.

Aquest cop, el tema proposat partia de la imatge d’una fotografia d’una façana urbana, l’esquena d’un edifici amb molts balcons petits, i penjant de les baranes de forja, roba estesa de tota mena, gran i petita, però sobretot de colors molt vius, que destacaven molt sobre la façana grisa i trista.

La imatge suggeria moltes coses, però calia incloure la frase següent: La situació és insostenible…

A partir d’aquí, cada participant havia de deixar anar la imaginació però estant pendent d’escriure la frase en qüestió, literal i subratllada on fos, del relat. Tant se valia si la col·locaves al final o al principi o just enmig del text.

Tots quatre representants del Rocagrossa van tenir-ne prou amb poc més d’una hora de les dues que els permetien, i van sortir amb diversos objectes amb la marca gravada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>