Dimecres 18 de Març

Bon dia,

Aquestes són algunes de les comunicacions oficials que ens ha transmès el Departament d’Educació:

  • S’ajorna la preinscripció de segon cicle d’infantil, de primària i de secundària obligatòria. Quan es concreti el nou calendari se n’informarà.

  • S’ajorna la preinscripció de les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà que es fan telemàticament. Es donen per vàlides les inscripcions fetes fins aquest moment, s’atura la preinscripció i es reprendrà pròximament, fet del qual ja s’informarà oportunament.

  • S’ajornen les proves d’accés a la universitat (PAU). Com a data màxima podrien celebrar-se el 10 de juliol.

Des dels equips docents estan enviant feina per fer aquests dies als vostres fills i filles. Potser en alguns cursos estan rebent molta feina de cop. No s’han d’angoixar, estem treballant per coordinar com fer la feina, però de manera telemàtica és difícil. El més important és que vagin fent cada dia una mica de feina per no perdre el fil, l’hàbit d’estudi, per tenir unes hores del dia ocupades i mantenir unes rutines horàries. Han d’anar fent el que poden. Sabem que alguns alumnes potser no disposen d’ordinador o connexió wifi. Si és així, poden fer les tasques amb el mòbil o en paper, però és important que es marquin un horari diari, al mateix temps que ajudin en tot el que sigui possible a casa i us doneu molt d’amor entre els membres de la família. Si sou coneixedors de companys de classe dels vostres fills i filles que no tenen ordinadors o wifi i que potser no llegeixen el correu electrònic a través del mòbil, els vostres fills poden enviar còpia dels nostres missatges per whatsapp i tot el nostre suport, si us plau.

En aquests moments els currículums, les dates i els terminis que sempre ens ofeguen, són secundaris. Les nostres llistes de prioritats, d’allò que és important i urgent, s’han modificat i hem de ser capaços de frenar, donar altre ordre a la llista de prioritats i començar de zero.

Aquí teniu la proposta d’entrenament per avui: https://www.instagram.com/tv/B93dhM8q6gH/?utm_source=ig_web_copy_link.

El podeu fer amb una raqueta de tennis si no teniu pala de pàdel. Si no en teniu ni una ni altra, ho podeu fer amb la mà i una pilota. I si tampoc teniu pilotes, amb un rotllo de paper d’WC.

Abraçades virtuals per a tothom!

EQUIP DOCENT, PAS i PAE DE L’INSTITUT ROCAGROSSA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>