Dimarts 5 de Maig

Benvolgudes famílies,

Desitgem que a casa vostra tothom continuï en bon estat. Si teniu qualsevol incidència, si us plau comuniqueu-la al tutor o la tutora.

Com cada dilluns, avui l’alumnat ha rebut la feina setmanal. Han de seguir fent tota la feina que puguin i el millor que puguin, tot els ajudarà a sumar i a recuperar allò que tenen pendent.

FEINA DE LA SETMANA

Des d’aquest cap de setmana ja podeu sortir a certes hores de casa. Aprofiteu per esbargir-vos una mica, però sobretot feu-lo amb seny i prenent totes les mesures de seguretat recomanades per sanitat, encara estem en situació de risc i cal evitar que ens contagiem o que vosaltres mateixos contagieu a qui més estimeu.

Durant les setmanes vinents us informarem com es farà la 3a avaluació, el final de curs i com es faran les recuperacions extraordinàries. Serà molt difícil que la resta del curs podem fer-ho de manera presencial, d’aquí la importància que us preneu molt seriosament la feina telemàtica enviada setmanalment.

Els períodes de preinscripció i matrícula dels diferents estudis, també anirem rebent instruccions pròximament. Es facilitarà que es facin de manera telemàtica i per aquelles persones que no ho puguin fer de manera telemàtica, es podrà demanar cita prèvia als centres per fer-les de manera presencial prenent totes les mesures de seguretat necessàries. Us mantindrem informats.

Molts ànims!

L’Equip docent, el Personal d’administració i serveis i el Personal d’atenció educativa de l’Institut Rocagrossa

Mensaje en castellano                     Message in English                         Message en français                        رسالة باللغة العربية

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>