Decoració nadalenca home made

MIREU MÉS FOTOS

Finalment ha arribat el Nadal als passadissos de l’institut. Professors de visual i plàstica, alumnes i d’altres voluntaris han donat un aire d’hivern i de Nadal a l’institut, que fa que tot comenci a fer olor de vacances.

Just en el moment d’entrar a l’institut ens trobem un arbre d’on pengen fulles de tots colors amb tota mena de missatges positius, si ens entretenim a llegir-los, de vegades es tracta de desitjos, alguns col·lectius i de vegades se n’escapa algun de personal, també hi ha bons propòsits, aforismes o fins i tot algun joc de paraules enginyós. Just al peu de l’arbre, uns tions i més fulles.

Felicitem els decoradors que han pensat en els propers nadals, ho han fet plastificant un munt de motius nadalencs per decorar portes i finestres de vidre que de ben segur que podrem aprofitar l’any vinent, i qui sap si els altres.

Text a càrrec de Dasha Sakhanchuk i Ana Carolina Duarte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>