Beca Magnet per a la magnífica Paula

La María Paula López és una alumna del nostre institut que estudia l’itinerari social a 2n de batxillerat. Va fer el 1r de batxillerat a l’estat de Montana als EUA. Va estar en una família d’acollida d’estudiants que tenien dos fills de 10 i 5 anys que considera la seva segona família. Quan feia 4t d’ESO a l’Institut de Fenals va escollir el nostre centre perquè li va semblar el millor pels resultats acadèmics a la selectivitat i per la ràtio d’alumnes. 

La María Paula ha obtingut una beca Magnet per estudiar el doble grau de Dret i governança local que es fa a la prestigiosa Escola de negocis ESADE. És un doble grau bilingüe en què s’estudia tota la part de Governança global en anglès.

Un bon dia, la Pilar Juanhuix, coordinadora de batxillerat, en nom de l’Institut Rocagrossa, li va proposar de presentar la petició d’admissió a ESADE, en la qual, va ser acceptada. Tot seguit va iniciar el procés de beca gràcies al projecte Magnet del qual l’Institut Rocagrossa és l’únic representant a les comarques gironines. El nostre soci és el CEAB Centre d’estudis avançats de Blanes. La beca que ha obtingut li cobrirà residència i matrícula, i no és estrany amb un expedient com el seu. A l’ESO va obtenir un 9,45 de mitjana, durant els seus estudis als EUA va aconseguir un 3,8 sobre 4 i actualment té un excel·lent de totes les matèries de 2n de batxillerat. Cal afegir que va fer un Treball de Recerca excepcional sobre el moviment ocupa amb el títol Epidèmia ocupa: veritat o mite? que va ser presentat a la IX Mostra de treballs de recerca de batxillerat organitzat pel Servei educatiu de la Selva II.

Li agrada molt la història i li encanta llegir temes de política i filosofia com ara temes socials feministes i sobre la lluita LGTBI. Quant a filosofia es deleix per l’existencialisme.

Un cop acabats els seus estudis de grau voldria treballar en organismes internacionals com ara l’ONU o organismes de la Unió Europea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>