Acte educatiu sobre l’FP DUAL

Benvolgudes i benvolguts,

El dimarts 20 d’abril, al Teatre Municipal de Lloret de Mar, hem organitzat una activitat educativa i de difusió de l’FP DUAL, on tractarem tres objectius clars:

  • Donar a conèixer l’FP DUAL
  • Incentivar l’emprenedoria de l’alumnat
  • Parlar de l’afectació de la covid-19 al sector empresarial a l’esport

Us adjuntem el díptic amb l’horari de l’acte. L’activitat s’iniciarà a les 9 del matí i finalitzarà a les 13 h.

En aquest acte estan convidades empreses vinculades a l’activitat física i l’esport, així com hotels de la província de Girona, per continuar
generant un vincle entre empresa, el nostre alumnat i el centre educatiu. També pot assistir qualsevol docent que estigui interessat a rebre informació sobre els temes de la jornada.

Inscripció a l’activitat  fins a divendres 16 d’abril.
  • L’aforament del Teatre està limitat per les mesures preventives de la covid-19, per la qual cosa respectarem l’ordre d’inscripció.
  • Complint amb les mesures preventives, en el descans no es podrà fer “coffee break” i caldrà que tothom torni a seure en el mateix seient assignat. Però sí s’entregarà un petit “brunch” a la finalització de l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>