Sessió de contes a 1r d’ESO

El passat dilluns dia 22 de març va tenir lloc, per quart any consecutiu, la sessió de narració de contes a tots els grups de 1r dESO del nostre Institut, feta per lactriu i narradora Sherezade Bardají. Ha estat una sessió molt enriquidora: plena d’històries i amb alguna sorpresa final.

Com ja és tradició, aquest projecte sobretot està centrat en la narració oral, duna banda es treballen les estratègies que domina la Sherezade per, posteriorment, posar-ho en pràctica a la fase final de projecte. Aquesta fase del procés es duu a terme a lescola del poble Folch i Torres, Palau i Can Cladellas, on els nostres alumnes expliquen contes a diversos grups de primària.

És una activitat que potencia molt lexpressió oral en llengua catalana, el llenguatge no verbal i afavoreix la creació de vincles entre el nostre centre i les escoles del poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>