Jornada de Cloenda de Programes i Projectes d’FP

El dia 18 de juny el nostre centre va assistir a la Primera Jornada de Cloenda de Programes i Projectes d’FP que va tenir lloc a l’Hotel Exe Campus a la Universitat Autònoma de Barcelona (Cerdanyola del Vallès). L’acte va ser inaugurat i clausurat pel Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, el Sr. Joan Lluís Espinós i Espinós, qui va agrair i felicitar a tots els centres presents la feina feta durant tot el curs. També va destacar la importància de la tutoria a l’FP i la necessitat d’elaborar un nou ordenament curricular molt més obert i flexible amb la col·laboració de tots els agents socials.

La segona part de la Jornada es va centrar, en el cas del nostre institut, en la presentació de bones pràctiques dins el Projecte d’FP Dual i el lliurament dels premis als millors dossiers de l’alumne de l’FP Dual.

El nombre de graduats al nostre institut al Cicle Formatiu de grau mitjà en Gestió Administrativa ha estat de 12, dels quals 6 han realitzat la FP Dual i 6 la FCT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>