El programa MUS-E a Ràdio Palau

El passat dilluns 18 de febrer un grup d’alumnes de l’Institut van anar a Ràdio Palau a explicar la seva vivència entorn a l’aplicació programa MUS-E. Els alumnes van ser acompanyats per l’actor, director i escriptor Albert López Vivancos, que està conduint les sessions al centre com a artista MUS-E,  i una de les professores implicades en el projecte.

El programa podrà ser escoltat en directe a Ràdio Palau el proper dimecres 27 de febrer a aproximadament les 18.30h dins del programa “El meu carrer”. A més es podrà escoltar en directe a través d’internet o en diferit a partir de l’endemà al migdia. Els enllaços per poder-lo escoltar són els següents:

En directe: http://www.radiopalau.cat/en-directe.htm

En diferit: http://www.radiopalau.cat/pl5/radio-a-la-carta/id1464/mc-27-de-febrer-2019.htm

Dins del programa El meu carrer del 27 de febrer (aproximadament a partir del minut 20).

Recordem que el programa MUS-E es va iniciar a l’Institut el passat mes de gener i que durant aquest curs acadèmic hi estan participant tots els alumnes de 1r d’ESO dins del marc de l’assignatura de cultura i valors ètics/religió.

 

Per saber més sobre el programa MUS-E:

https://agora.xtec.cat/insramoncasas/projectes/sinicia-el-pograma-mus-e-a-linstitut/

http://fundacionyehudimenuhin.org/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>