Tercera trobada del Club de lectura

El passat dilluns dia 2 de desembre a les 17:30 va tenir lloc la tercera sessió del Club de lectura.

Aquesta vegada ens vam reunir per comentar Lo que sé de los hombrecillos, de Juan José Millás, un autor guardonat amb el Premi Nacional de Narrativa, el Nadal i el Planeta, entre d’altres.

Es tracta d’una faula que difumina les fronteres entre deliri i realitat. Suportaríem de debò veure com s’acompleixen tots els nostres somnis? Mitjançant un alter ego, un homenet extret de parts del cos del protagonista, ens endinsem en un món oníric on els plaers són l’únic que compta a la nostra existència, portant-la perillosament cap a l’autodestrucció. Potser podrem reaccionar a temps… o potser no.

Els assistents han debatut sobre les metàfores, els dobles sentits, i d’altres convencions i temes literaris de la novel·la. La tardana adolescència, la transgressió, la doble vida, el sexe, la biologia… i per descomptat els ous de gallina, com un ens màgic i misteriós (i fins i tot fetitxe sexual segons alguns membres del Club).

Per a la propera sessió s’ha triat el llibre de l’escriptor Martí Domínguez L’assassí que estimava els llibres.

Bones lectures!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>