Tercera trobada del Club de lectura del professorat

El passat dilluns dia 6 de maig a les 17.30 va tenir lloc la tercera sessió del Club de lectura de l’Institut Ramon Casas i Carbó.

Ens vam reunir per comentar Carta d’una desconeguda del prolífic escriptor austríac Stefan Zweig, autor d’obres cèlebres com El món d’ahir o Desig candent, entre moltes altres. És una de les veus més potents de l’Europa de principis del s. XX. De família jueva, es va veure obligat a exiliar-se per escapar de la persecució dels nazis i va acabar suïcidant-se juntament amb la seva dona, a la seva residència al Brasil, l’any 1942. 

L’obra, una breu novel·la de 60 pàgines, recrea la carta, que rep un escriptor de vida regalada i afortunat en l’amor, que li revelarà un secret que torna del passat per fer-se manifest i que manté el lector en tensió fins al final. Amor, passió, angoixa, dolor i evolució psicològica d’un personatge trenada a la perfecció són els ingredients d’un llibre petit però ple de sorpreses, que va ser motiu de nombroses i molt enriquidores aportacions per part dels assistents. 

Celebrem que cada vegada més gent s’animi a participar-hi i us hi convidem a tots.

La propera sessió del Club de lectura serà el dilluns 3 de juny, a les 17.30, i l’obra escollida és Amsterdam, d’Ian McEwan.

Bona lectura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>