Proves PCR al professorat

El Ramon Casas ha estat un dels primers centres a sotmetre’s al cribratge massiu per evitar la propagació de la Covid 19. Tal com va anunciar el Conseller d’Educació abans de les vacances de Nadal, la tornada a les aules s’ha produït l’11 de gener en lloc del 8, per espaiar el temps entre les trobades familiars i el començament de classes, i amb la realització de tests massius al professorat i treballadors i treballadores dels centres.

Durant tot el matí de dimarts, els docents que van voler fer-se la prova van anar passant per una sala on ells mateixos es feien el frotis nasal i segellaven l’automostra. Els tubs van quedar tot el matí al centre fins que Salut els va passar a buscar al migdia. En dos dies es coneixeran els resultats de totes les PCR.

Aquest cribratge s’està realitzant a tots els centres públics, privats, concertats i municipals de Catalunya i a tots els nivells educatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>