Lliga de Debat 2021: comencem!

El proper dimarts 16 de març de 2021 se celebrarà la fase local de la Lliga de debat de secundària i batxillerat de la UAB, en la qual hi participarà l’equip de debat de 2n de batxillerat del nostre Institut.

La fase local d’enguany serà virtual i estarà formada per cinc equips, cadascun dels quals farà quatre debats. Aquest és el nostre grup: 

– Equip 1: Institut Nicolau Copèrnic (Terrassa)

– Equip 2: Creixen Terrassa (Terrassa)

– Equip 3: Institut Bitàcola (Barberà del Vallès)

– Equip 4: Institut Ramon Casas i Carbó (Palau-solità i Plegamans)

  • Equip 5: CIC Batxillerats (Barcelona)

Tant en les fases locals com en la fase final (del 13 al 23 d’abril) tots els debats es duran a terme en sales virtuals. Cada equip haurà de realitzar 4 debats en la fase local i 4 debats més si arriba a la fase final. Aquests debats virtuals estaran dividits en torns de 2 minuts amb una durada màxima de 16 minuts per debat.

Cal recordar que l’objectiu de la Lliga de Debat és formar els participants davant una situació única buscant millorar les habilitats comunicatives, el treball en equip, la cerca de documentació, i la seguretat de parlar davant del públic.

Aquests darrers mesos, els nostres alumnes s’han reunit cada dimecres per preparar les seves intervencions. Han aprofitat per posar en comú les seves idees i preparar preguntes per a l’equip contrari.

Ara sí, comença el joc!

Departament de Llengua catalana i Literatura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>