Sant Jordi 2021

Per celebrar la diada de Sant Jordi, al Maria de Bell-lloc hem preparat un seguit d’activitats que es desenvoluparan durant el matí.

Durant les tres primeres hores del matí (fins l’hora del pati) l’alumnat ha realitzat una sèrie de tallers i activitats de Sant Jordi preparades des dels diferents àmbits didàctics. L’alumnat ha participat als tallers de: globoflèxia, enfornsar la flota amb taula periòdica, jocs de taula, karaoke, dansa, fabricació de jocs tradicionals, xapes, punts de llibre, instruments musicals…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Després del pati l’alumnat ha participat en el Gran concurs de Sant Jordi, en format virtual i en el qual participaven tots els grups de cada nivell (i els grups confinats han participat des de casa).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A les 13:00 ha començat el lliurament de premis del 3r Certament literari Maria de Bell-lloc. Tot seguit trobareu els i les alumnes guardonades a les diferents modalitats.

3 comentaris

  1. Walter Paniagua

    És una pena que crideu a un alumne quan ha passat la cerimònia d’entrega de premis per dir-li que hi havia un error i que el guanyador era ell. Més trist encara que no ho feu públic, i que li doneu el regal amb retard. Què li donareu, la rosa el dilluns? Llàstima que Sant Jordi ja haurà passat. De debó, us ho heu de fer mirar aquesta manera detractar als alumnes. Així aconseguireu que vulguin participar un altre any, oi? La meva enhorabona. No heu deixat constància enlloc de que ell havia estat el guanyador, com si ho volguéssiu amagar i que no s’enteri ningú. El millor premi que tenen els alumnes és el reconeixement públic, i no li heu donat.

  2. Walter Paniagua

    Si heu de lamentar alguna cosa és la vostra deixadesa per tractar d’esmenar-ho i la vostra falta de sensibilitat a l’hora d’abordar l’error.
    Una cosa és la confusió, que tothom es pot confondre. Una altra cosa és com heu actuat després d’adonar-vos.
    Passiu-ho bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>