1 ESO a La font de Can Verdaguer

Divendres 8 d’octubre, els alumnes de 1r vam fer una sortida a la Font de Can Verdaguer per filmar un tràiler de por. Vàrem sortir de l’institut aproximadament a les 9 del matí i vam arribar a la font aproximadament a les 10.15 h. En arribar, vam tenir una estona per esmorzar i després ens vam posar per grups. Cada grup tenia l’ajuda d’un o dos alumnes del cicle d’audiovisuals per filmar. Nosaltres havíem fet els guions a l’aula i teníem una estona per vestir-nos o maquillar-nos. Alguns ens vam maquillar com si estiguéssim ferits, amb talls, cicatrius o sang de mentida. Semblava tot molt real! 

 

A continuació, quan tots els grups ja van acabar de  gravar, ens vam posar en tres rotllanes, una de 1r A, una altra de 1r B i, per últim, una de 1r C. Vam jugar a diversos jocs, com un que es diu “L’assassí”.  Va ser molt divertit! Quan tots els grups van acabar el joc, vam recollir i vam tornar cap a l’institut… Va ser un matí molt intens. 

 

Autoria: Naima Corvillo, 1r C

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>