2 ESO a Santa Afra

El divendres 8 d’octubre vam sortir de l’institut a les nou del matí amb destí a Santa Afra. Vam passar pel camí de l’església vella i ens vam endinsar en un camí boscós. Un cop vam arribar a Santa Afra, vam fer el primer esmorzar. Després d’esmorzar vam tenir una estona de temps lliure i, tot seguit, vam jugar a uns jocs que havíem preparat anteriorment a la classe: la merda, la bandera i cucs, gallines i guineus. Quan vam acabar de jugar els jocs, vam fer un ball de tiktok tot el curs,  conjuntament.

Llavors, vam fer el segon esmorzar mentre fèiem una activitat de tutoria, que consistia en què cadascú havia portat un objecte personal i els altres havien d’endevinar de qui era. Un cop ho encertaven, el propietari explicava per què ho havia portat. Aquesta activitat va servir perquè ens coneguéssim tots una mica millor!

Cap a la una del migdia vam acabar de fer l’activitat i ja vam tornar cap a l’institut. Va ser una excursió molt entretinguda!

Autoria: Biel Salas Reixach i Mariona Señé Corominas, 2n A.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>