Sortides de tutoria 21-22

Amb un espectacular cel blau de tardor i un sol que ens ha acompanyat tot el dia, hem fet les clàssiques sortides de tutoria de principi de curs. Un cop ja tenim el curs en marxa, ens prenem un dia per estar junts i fer equip més enllà de l’aula. Crear cohesió i bones dinàmiques de treball són aspectes clau per gaudir de l’aprenentatge!

1ESO ens segueix impactant amb els maquillatges espectaculars i l’atrezzo únic amb els quals ambienten els seus tràilers de terror a la Font de Verdaguer.

2ESO puja a Santa Afra i preparen unes dinàmiques de grup genials! 3ESO s’ha animat a pujar fins a dalt a Sant Grau i treballar les dinàmiques de grup d’alçada! i

A 4ESO seguint treballant l’orientació! Han anat amb bici fins a Salt a l’Escola Universitària EUSES, per visitar les instal·lacions i conèixer els cicles i graus que ofereixen.

No us perdeu el nostre instagram @inslavall!. Hi trobareu un destacat amb totes les fotos de la jornada!

Aquí unes imatges dels preparatius…

 

Una salutació des de la Vall de Llémena!


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>