RECORDATORI DE DATES: I després de 4t d’ESO, què?

Al llarg de 4t d’ESO estem treballant l’orientació acadèmica a les hores de tutoria, amb diferents xerrades i aviat farem algunes visites, xerrades i sortides: a la modalitat d’Arts de l’institut Joan Mercader; al Saló de l’Ensenyament; a l’institut Milà i Fontanals i a l’Escola… Llegeix més»

NOVA CIRCULAR, LA NÚMERO 11.

Benvolgudes famílies,
A l’espai CIRCULARS trobareu una nova circular, la número 11 amb informacions d’aquests darrers dies i tornada després de Pasqua. Si us plau, feu-ne una lectura atenta.
Atentament,
Institut Badia i Margarit

Erasmus+ 2019-2021

Gràcies al rodatge i experiència amb el primer Erasmus+ KA1 GEETS d’aquest curs, al curs de formació sobre Erasmus+ del Departament d’Educació i gràcies als contactes que vam establir al seminari TCA a Dublin el desembre del 2018, hem dissenyat i sol.licitat un Erasmus+, KA209,… Llegeix més»

NOUS VOUS ATTENDONS, par Anna Calvo et Chaimae El Alami

Ces dernières semaines nous avons été très enthousiastes à préparer différentes choses pour notre échange, Igualada-Ruffec. Nous organisons des activités pour les Français qui vont venir, nous préparons des affiches, nous pensons aux après-midis que nous allons passer ensemble. Nous nous préparons et réfléchissons aux… Llegeix més»

VISITA DE L’INSTITUT RIDAURA DE PLATJA D’ARO, GEETS-ERASMUS+ KA1

El passat dijous 7 de març vam rebre la visita de la Júlia Falgas i de l’Esther Deulofeu, professora de socials i professora de filosofia i CiV respectivament a l’Institut Ridaura de Platja d’Aro.
La seva visita va estar emmarcada en el projecte GEETS i amb… Llegeix més»