PREVENCIÓ DE RESIDUS

Aquesta setmana (del 16 al 24 de novembre) hem celebrat la 11ª Edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Té com a objectius: donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria; fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa.

Als nostres infants els preocupa força la quantitat de residus que es generen cada setmana:  tovalloletes, mocadors, plàstics, papers… i per tant cal reduir-ne el consum!  Per tant, creuen que cal adquirir un compromís real per tal de comtribuir en la prevenció d’aquests.

Entre algunes de les activitats realitzades, us volem explicar com han creat un estenedor molt especial, ja que a les seves cordes han penjat unes ampolles de plàstic reutilitzades amb els missatges i compromisos de tots els xiquets/es. Prèviament, a les aules, els nostres alumnes s’han organitzat en petits equips, de manera que cada membre ha escrit individualment el seu compromís i li ha donat el seu toc creatiu; per colocar-los posteriorment dins de cada ampolla.

I recordeu: El millor residu és aquell que no es produeix!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>