GLOW

“L’aigua és vida, i sense ella no podem viure” sembla una simple expressió però moltes vegades, malauradament,  es fa realitat,  és per això que li donem una gran importància com a tema principal del nostre projecte Erasmus +, el qual portarem a terme durant els dos propers cursos amb els nostres alumnes de la comunitat de grans i joves però també involucrant a tota la comunitat educativa (famílies, alumnat i docents).

Quatre escoles de diferents països d’Europa (Portugal, Turquia, Macedònia i Itàlia) ens acompanyaran en aquest emprenedor projecte sobre l’aigua ja que tots tenim un escenari comú en forma de rius, canals, llacs i mars. Considerem tots com a comunitat educativa la conscienciació ambiental i la cura dels recursos naturals. L’acrònim GLOW (Guarding Life Of Water) ha estat triat com a títol del nostre projecte i fa referència a la cura de l’aigua. 

Aquest projecte promou la mobilitat de l’alumnat i els docents arreu dels diferents països on es viatjarà quan millori la situació actual de la pandèmia. Hi haurà molt alumnat i docents involucrats en aquest projecte de centre, es formarà un ERASMUS club amb nens i nenes dels diferents països fent que sigui una metodologia col.laborativa, activa, inclusiva i empoderant les noves tecnologies i com no, la llengua anglesa serà el nostre vehicle de comunicació. 

És un tema ambiental seriós, i ara considerem que és el moment per poder reflexionar, conscienciar encara més del que es fa  i ser responsable sobre el seu ús: manté ecosistemes, abasta regadius, és font de recursos turístics, esportius…per això cal tenir-ne molta cura i preservar-la.

Amb el projecte GLOW compartirem moltes activitats que es treballaran des de la plataforma eTwinning, l’objectiu és promoure i facilitar el contacte, l’intercanvi d’idees i el treball en col·laboració entre professorat i alumnat dels països que participen en eTwinning, a través de les TIC. 

Encetem amb molta il.lusió aquest projecte esperant que tothom ens conscienciem, ens acompanyeu?

Us deixem aquest vídeo de presentació que ha elaborat el nostre centre i que hem fet arribar a la resta de països participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>