Treballem amb les Bee-bots

Els alumnes de P4 hem iniciat fa unes setmanes el treball amb les Bee-bots per fomentar la competència digital.
Les Bee-bots són uns petits robots educatius amb forma d’abella dissenyats per desenvolupar les capacitats elementals de la programació i les seves aplicacions de la robòtica educativa: lateralitat, ubicació espaial, motricitat, lògica, etc. Són ideals per treballar des dels 3 fins als 7 anys aproximadament.

Les  primeres sessions van ser per fer un primer contacte amb els robots i familiaritzar-se. Amb instruccions molt simples, els infants podien passar-se les abelles d’un nen/a a un altre. De vegades més separats, altres menys, van millorar i interioritzar poc a poc les indicacions.

                           

Les següents setmanes hem donat un pas més enllà afegint unes rectes amb quadrats, les quals ens permeten avançar o retrocedir en l’espai d’una manera molt més precisa. Posant una fotografia com objectiu, els nens han de comptar quantes caselles avançarà la Bee-bot. Així, seguirem fent camí amb el llenguatge de programació!

                               

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>