SETMANA DE LA NATURA

La Setmana de la Natura és un moment de l’any per prendre consciència de la necessitat de conservar el medi ambient i el nostre patrimoni natural. A l’edició del 2019, s’han organitzat durant 10 dies més de 400 activitats arreu de Catalunya per la conservació de la natura i el medi ambient, per a joves i per a grans, al mar, a la muntanya i a la ciutat.

Per tant, els nostres alumnes han volgut contribuir amb la Setmana de la Natura (de l’1 l 9 de juny) realitzant aquestes actuacions:

  • Visionat del vídeo sobre la campanya de ZERO WASTE relacionat amb “BOICOT AL PLÀSTIC” (https://youtu.be/T-hP_uaoGOY per reflexionar sobre erradicar la compra d’aliments embolcallats amb plàstic d’un sol ús.
  • Fabricació de menjadors d’ocells reciclats amb palets i botelles de plàstic d’1,5 l. amb l’alumnat d’infantil, 5è  i 6è, que van ser col·locats als arbres del pati al costat de les casetes d’ocells que es van fer el curs passat
  • Comunicació a les famílies per whatsapp de la invitació de la Festa de la Natura de Tortosa que l’ajuntament ha organitzat per al dia 9 de juny on hi ha programades moltes activitats relacionades amb la natura.
  • Construcció d’un parquing per a patinets amb els tallers internivells de Recicl-Art de 5è i 6è  amb palets. Creació del cartell de PARKING SCHOOL.

Tot seguit us mostrem un recull d’imatges de les diferents activitats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>