Piula Contra la Violència Masclista

Per 8è any consecutiu, el Consell Comarcal del Vallès Occidental posa en marxa el concurs “Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes”.

Què és el Piula? El Piula és un concurs que té per objectiu fer visible la importància de les relacions igualitàries i promoure el diàleg participatiu i cooperatiu, així com sensibilitzar contra les violències masclistes el jovent i la ciutadania de la comarca, proposant la creació d’obres artístiques i la seva posterior divulgació a les xarxes socials.

Es convoca a la tardor, coincidint amb la commemoració del 25 de novembre com a Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les dones i nenes i enguany es podrà concursar fins el 25 de febrer de 2021. Les obres guanyadores es donaran a conèixer al voltant del 8 de març, el Dia de les Dones.

S’estableixen 3 modalitats col·lectives:

1) Vídeo i arts escèniques. Espectacle de composició pròpia d’1 minut de durada.

2) Música. Rap o qualsevol altre estil o forma d’expressió musical.

3) Arts visuals i plàstiques. Fotos, còmics, grafits o cartells.

Qui pot participar? Es pot participar a través d’entitats juvenils i/o de caire social o feminista del Vallès Occidental o bé de centres educatius de la comarca. Els treballs han d’estar realitzats per 3 joves, almenys, amb edats compreses entre els 12 i els 29 anys. Els equips de treball poden ser intergeneracionals, és a dir comptar amb altres membres fora d’aquesta franja d’edat. Per a més informació consulteu les BASES del concurs!