Inici de Curs 2020-2021: Informacions Generals

Us facilitem la informació sobre l’inici del curs 2020-2021 en els següents enllaços:

 Nivell Informació
ESO
BTX

Per a la tria d’optatives de 3r d’ESO accediu amb el correu corporatiu al següent formulari: Tria d’optatives 3r d’ESO

Proves PAU 2020

 • El dimarts dia 7 de juliol comencen les proves PAU, es realitzaran durant els dies 7, 8, 9 i 10 de juliol.
 • Lloc de les proves pel nostre alumnat: Campus UAB Sabadell (Tribunal: 325334)
 • Podeu consultar els horaris al canal universitats
 • Els alumnes poden trobar tota la informació al Classroom de Tutoria
 • Podeu consultar el vídeo sobre “Mesures de prevenció COVID-19 a les PAU 2020”

Molta sort a tothom!!!

Ordinadors Alumnat 1r i 2n d’ESO

Des del curs 2019/20 l’Institut Vallès ha apostat per la incorporació i l’ús de les TIC com a eina imprescindible per a la realització dels aprenentatges que es fan a dins de l’àmbit escolar. L’èxit del curs passat ens encoratja més, si cap, en l’aposta per incorporar a l’aula aquestes eines. És per aquest motiu que durant el curs 2020-2021 els alumnes de 1r d’ESO i 2n d’ESO necessitaran un portàtil des del primer dia de curs, per fer el seguiment de les classes i activitats escolars.

Podeu trobar tota la informació sobre la compra en aquest enllaç.

Robolot 2020

Aquest curs l’alumnat de 2n d’ESO, a través de la matèria de tecnologia, participa al ROBOLOT 2020.

El ROBOLOT és un esdeveniment que té com a objectiu potenciar el pensament computacional. A través de la proposta de reptes guiats que s’han de programar amb Scratch i d’altres mitjançant la programació de plaques Arduino, cada participant ha de presentar una proposta final per participar al concurs. Aquest concurs internacional, en el que poden participar estudiants d’arreu del món, s’organitza a la ciutat d’Olot i, de forma excepcional, aquest any l’esdeveniment és telemàtic.

Llegeix més»

La Finestra del Vallès

La finestra del Vallès és un espai en el qual l’alumnat, el professorat i els pares, mares i tutors podran penjar les seves creacions, reflexions, cançons, poesies, narracions, etc. Si voleu compartir alguna cosa bonica amb la comunitat educativa de l’Institut Vallès, envieu un correu a capestudis@institutvalles.cat

Animeu-vos-hi!

Projecte Tàbata 1r d’ESO

Els alumnes de 1r d’ESO han fet el projecte Tàbata durant aquests dies de treball telemàtic. En aquest projecte han participat en entrenaments Tàbata, que són la combinació d’exercicis d’alta intensitat i de curta durada, amb la finalitat d’activar el sistema metabòlic aeròbic, concretament per millorar la potència aeròbica. Amb aquests tipus d’entrenaments, s’activen una sèrie de neurotransmissors, que alhora, activen els pèptids que viatgen a través del torrent sanguini per excitar les glàndules que segreguen les hormones de la felicitat com la serotonina i la dopamina. Llegeix més»

Matrícules Honor Batxillerat

Volem felicitar als següents alumnes que han obtingut una Matrícula d’Honor de Batxillerat:

   • Laia Saborido
   • Arnau Peig
   • Judit Buisan
   • Toni Luque
   • Mirea Avilés
   • Joan Prenafeta

Gràcies al vostre esforç i dedicació heu aconseguit aquesta gran fita. La direcció del centre i tot l’equip docent de batxillerat us dona l’enhorabona.

Moltes Felicitats!!!

Beques Ajuntament de Sabadell 2020-2021

Us adjuntem la informació que l’Ajuntament de Sabadell ens ha fet arribar relacionada amb la convocatòria d’ajuts de menjador escolar i de beques per a l’adquisició de llibres i material escolar curs 2020-2021:

El període de presentació de sol·licituds serà de l’1 al 19 de juny. Per més informació podeu accedir a la web de l’Ajuntament de Sabadell.

Dies Proves PAU 2020

La convocatòria ordinària de la prova d’accés a la universitat (PAU) prevista inicialment per als dies 7, 8 i 9 de juliol, s’allargarà un dia més fins al 10 de juliol donades les circumstàncies excepcionals causades per la COVID-19,. La decisió de realitzar les proves en quatres dies respon a la necessitat de fer una nova distribució de les franges horàries per tal de donar compliment a les mesures de seguretat imposades per les autoritats sanitàries. Els propers dies es farà públic al web, l’horari dels exàmens.

Podeu llegir la nota de premsa en aquest enllaç.

Preinscripció Batxillerat 2020-2021

Des del 27 de maig al 03 de juny (ambdós inclosos) s’obre el període de preinscripció de Batxillerat pel curs 2020-2021. Tots els alumnes que vulguin cursar amb nosaltres el Batxillerat el proper curs 2020-2021 cal que facin la preinscripció dins del termini fixat. L’ordre de presentació de la sol·licitud no influeix a l’hora d’assignar places.

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.

Jornada Portes Obertes Batxillerat 2020 – VIRTUALS

Degut a la situació excepcional que estem vivint, substituirem la jornada de portes obertes presencials de batxillerat de dimecres 29 d’abril que teníem prevista, per unes jornades de portes obertes virtuals des de dilluns 4 de maig fins divendres 15 de maig. Durant aquest període de temps podreu: accedir a informació que serà del vostre interès mitjançant la web del centre, fer-nos arribar les vostres consultes, …

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.

Sant Jordi 2020

Us desitgem una bona Diada de Sant Jordi!

Com que probablement trobareu a faltar el certamen literari que celebràvem cada any, us n’hem preparat un de virtual amb els concursos que hem pogut tirar endavant.