Reunió Famílies 1r Batxillerat (Humanístic-Social i Científic-Tecnològic)

Benvolgudes famílies de 1r de Batxillerat de les modalitats Humanístic-Social i Científic-Tecnològic,

A causa de les mesures de prevenció per la Covid-19 no podrem fer presencialment la reunió d’inici de curs tal i com ens hauria agradat.

Dimecres 22 de setembre a les a les 18.00h farem una reunió telemàtica (mitjançant Google Meet), on us facilitarem la informació del curs. Per participar a la videotrucada haureu de clicar des del vostre correu corporatiu a l’enllaç que haureu rebut per correu electrònic.

Us hi esperem!

Activitats Extraescolars 2021-2022

L’AFA del centre ha gestionat les activitats extraescolars d’aquest curs 2021-2022 amb l’Associació Juvenil Símunt. Teniu tota la informació en aquest enllaç: Informació 2021-2022

Totes les inscripcions a les Extraescolars es realitzaran des de l’Associació Juvenil Símunt. Es poden formalitzar a través de la seva pàgina web (www.simunt.com) a partir del dia 13 de setembre i fins el dia 31 d’aquest mateix mes. Llegeix més»

Reunió Famílies 1r Batxillerat Artístic

Benvolgudes famílies de 1r de batxillerat artístic,

A causa de les mesures de prevenció per la Covid-19 no podrem fer presencialment la reunió d’inici de curs tal i com ens hauria agradat.

Dimecres 08 de setembre a les a les 18.00h farem una reunió telemàtica (mitjançant Google Meet), on us facilitarem la informació del curs. Per participar a la videotrucada haureu de clicar des del vostre correu corporatiu a l’enllaç que haureu rebut per correu electrònic.

Us hi esperem!

Beques Alumnat Necessitat Específica Suport Educatiu 2021-2022

Beques convocades pel Ministeri d’Educació per a alumnat amb necessitat específica de suport educatiu per al curs acadèmic 2020-2021. Podeu trobar tota la informació sobre les beques en aquest enllaç:

Si teniu dubtes o consultes us podeu adreçar a la secretaria del centre.

Beques Ensenyaments Postobligatoris No Universitaris 2021-2022

Beques convocades pel Ministeri d’Educació per a estudiants que el curs acadèmic 2021-2022 cursen estudis post obligatoris (Batxillerat, Cicles formatius,..). Podeu trobar tota la informació sobre les beques en aquest enllaç:

Si teniu dubtes podeu contactar amb la secretaria del centre de 9 a 14 hores.

DELF 2021

Ja tenim els resultats dels exàmens oficials de Francès del DELF d’enguany. Totes les alumnes que s’hi havien presentat han obtingut el títol.

Enhorabona a totes per la feina feta!!!

PAU 2021

Enhorabona a tots els alumnes de 2n de Batxillerat per els excel·lents resultats de les PAU 2021 i en especial a les següents alumnes per haver superat la barrera del 9!!!

  • Georgia Harrison-Jones
  • Noemí Jurado
  • Lucía Murillo
  • Cristina Díaz

Molta sort en el futur!!!

Col·laboració ACNUR

L’alumnat de 1r de Batxillerat Artístic va crear un llibre solidari per col·laborar amb ACNUR (L’Agència de l’ONU per als Refugiats). En aquest llibre es pot trobar un recull de notícies de Refugiats i Refugiades del món il·lustrades pel nostre alumnat.

Un cop finalitzada la col·laboració s’ha aconseguit proporcionar a 16 menors refugiats classes de suport i lots d’higiene.

Enhorabona a tothom per la col·laboració!!!

Obra “Tensió a la Mansió”

Aquest curs els alumnes de les optatives d’arts escèniques, escenografia i producció musical han produït l’espectacle “Tensió a la mansió“. Tant el guió com l’escenografia i la producció musical han estat a càrrec dels propis alumnes, coordinats pels professors de les optatives: Marta Arner, Rosa Salort i Jordi Hernández.

Us deixem l’enllaç per si voleu veure l’obra:

També podeu veure en el següent enllaç les fotos de l’obra.

Proves Cangur 2021 – 2n d’ESO

Felicitats als 9 alumnes de 2n d’ESO, Eric, Jaume, David, Marc, Àlex, Juan Carlos, Martina, Maria i Mey, que han tret unes excel·lents puntuacions a les Proves Cangur de Matemàtiques. D’un total de 17.490 alumnes de la categoria de 2n d’ESO han quedat entre el 5% millors. Un èxit!

Felicitar en especial a la Martina Garcia Monroy que ha quedat la primera de Sabadell en la seva categoria!

Enhorabona a tots!

7a Edició Campus Vallès 2021

Benvolgudes famílies,

Des de l’AFA de l’Institut Vallès, ens plau comunicar-vos que a dia d’avui (i tenint en compte totes les indicacions i mesures establertes per les autoritats educatives i sanitàries, podem fer oficial la realització de la 7a edició del Campus Vallès 2021!!!

Tindrà lloc del 28 de juny al 23 de juliol del 2021 a les instal·lacions de l’institut Vallès i estarà coordinat per l’ Associació Juvenil Símunt. L’horari serà de 8:30h a 9h (acollida), de 9h a 13:30 (activitats esportives) i de 13:30h a 15h (servei de menjador).

El Campus Vallès estarà dividit en dues seccions principals: d’una banda el futbol sala i d’altra el voleibol. En ambdues es realitzarà una combinació d’entrenaments i partits amb objectius específics per dies/setmanes. A aquestes dues seccions es sumaran diversos esports com bàsquet, tennis taula o 4square, entre d’altres.

Llegeix més»

Editem un Llibret de Faules! – 2n d’ESO

Enguany, amb l’alumnat de segon de l’ESO B, hem treballat les narracions amb contingut ètic i moral a partir de la lectura de diversos fragments de les “Faules d’Isop“. Llegeix més»

Projecte Micro-Món@UAB_4.0 – Batxillerat

Micro-Món@UAB_4.0. és un projecte internacional de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que està integrat en la xarxa MicroMundo de la Societat Espanyola de Microbiologia.

Aquest és un programa innovador que pretén animar els estudiants de secundària (de 15 a 17 anys) a exercir la seva carrera professional en ciència i tecnologia, tot abordant un dels reptes més importants per a la salut humana per a aquest segle: la resistència a l’antibiòtic microbià a nivell mundial per a la salut.

Llegeix més»