Classes Telemàtiques Batxillerat

Benvolgudes famílies,

A causa de la situació actual de la pandèmia i tenint en compte les instruccions rebudes, a partir de la propera setmana realitzarem una part de classes de batxillerat telemàtica i una altra presencial. Cal tenir en compte que, si les circumstàncies ho demanen, aquest model pot variar i així us ho faríem saber.

A partir del proper dilluns seguirem el següent calendari: Llegeix més»

Resolució Beques 2020-2021 Ajuntament Sabadell

El dia 8 d’octubre es va publicar la resolució “Ajuts per material escolar i llibres de text 2020-2021” a la Seu Electrònica de l’Ajuntament. S’hi pot accedir mitjançant el DNI de la persona sol·licitant i el número de tràmit de l’alumne/a. Les famílies que no estiguin d’acord amb la resolució poden presentar recurs de reposició a qualsevol dels registres del Servei d’Atenció Ciutadana en el termini d’un mes comptat des de la publicació de la resolució, la data límit és el 7 de novembre de 2020.

Podeu consultar la resolució en el següent document: RESOLUCIÓ AJUTS MATERIAL ESCOLAR 2020-2021.

L’Institut Vallès és FiloInsti!!!

Des de fa 6 cursos, en el nostre institut, tots els alumnes de 1r i 2n d’ESO han fet una hora de filosofia a la setmana: el projecte de Filosofia 3/18. Va ser creat per M. Lipman i A. Sharp i a Catalunya ha estat traduït i organitzat pel Grup Iref (Grup d’innovació i Recerca per a l’Ensenyament de la Filosofia). L’objectiu que ha motivat l’aplicació d’aquest aprenentatge ha estat el de formar ciutadans crítics i participatius, capaços de desenvolupar les habilitats de pensament que els ajudaran en tots els aprenentatges de totes les àrees.

Ara, al fer-nos FiloInsti, passarem a formar part d’una xarxa força extensa d’escoles i instituts que treballem per desenvolupar una actitud filosòfica en els nostres infants i adolescents.

FotoFilosofia

Aquests curs, per segona vegada, participarem a la Mostra de Fotofilosofia. Amb aquesta activitat volem esperonar al nostre alumnat a treballar les moltes habilitats de pensament que s’activen en el procés de traduir un concepte filosòfic en imatge. A més a més, és una manera de fomentar la creativitat i la mirada atenta cap el que ens envolta, tan necessària en els nostres dies, per poder entendre millor la nostra realitat.

A la Mostra participaran els alumnes de 4t d’ESO, 1r de batxillerat i 2n de batxillerat. Com el curs passat, les vostres fotografies es penjaran al nostre bloc.

Procediment Gestió Casos COVID-19

Seguim treballant per tal de fer tan normal com sigui possible aquest curs que, com ja sabeu, es veu alterat per la COVID-19.

Per tal d’agilitzar la feina i facilitar la gestió de les incidències que es puguin presentar, us facilitem el document amb l’autorització perquè el vostre fill/a es faci la prova PCR a l’institut en cas que hi hagi algun positiu en el seu grup estable. En el mateix document trobareu una explicació del motiu de les proves i informació del que heu de fer.

Aquest full s’ha de retornar omplert i signat al tutor/a corresponent el més aviat possible. Llegeix més»

Beques Ensenyaments Postobligatoris No Universitaris 2020-2021

Beques convocades pel Ministeri d’Educació per a estudiants que el curs acadèmic 2020-2021 cursen estudis post obligatoris (Batxillerat, Cicles formatius,..). Podeu trobar tota la informació sobre les beques en aquest enllaç:

Si teniu dubtes podeu contactar amb la secretaria del centre de 9 a 14 hores.

Proves Extraordinàries 1r Batxillerat 2019-2020

En aquest enllaç podeu consultar el calendari de les proves extraordinàries de setembre de 1r de Batxillerat. Les proves es realitzaran els dies 02 i 03 de setembre de 2020.

El lliurament de notes de les proves extraordinàries de 1r de Batxillerat es farà el dimecres 9 de setembre a les 11.00h presencialment a les aules tutoria de l’Institut. Les reclamacions de notes es podran fer fins a les 11.00h del dijous 10 de setembre.

La matrícula pel curs 2020-2021 dels alumnes que al juny tenien 3 o més matèries pendents es podrà fer els dies 9 i 10 de setembre a la secretaria de l’Institut.

Inici de Curs 2020-2021: Informacions Generals

Us facilitem la informació sobre l’inici del curs 2020-2021 en els següents enllaços:

 Nivell Informació
ESO
BTX

Per a la tria d’optatives de 3r d’ESO accediu amb el correu corporatiu al següent formulari: Tria d’optatives 3r d’ESO

Reunió Famílies 1r Batxillerat Artístic

Totes les famílies dels alumnes que el curs vinent faran amb nosaltres 1r de Batxillerat Artístic rebran al seu correu corporatiu (@institutvalles.cat) un missatge explicant com s’ha organitzat la reunió que es farà el proper dimecres 02 de setembre a les 18.00h de forma telemàtica.

Si no rebeu el correu, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a: atencio.families@institutvalles.

Proves PAU 2020

  • El dimarts dia 7 de juliol comencen les proves PAU, es realitzaran durant els dies 7, 8, 9 i 10 de juliol.
  • Lloc de les proves pel nostre alumnat: Campus UAB Sabadell (Tribunal: 325334)
  • Podeu consultar els horaris al canal universitats
  • Els alumnes poden trobar tota la informació al Classroom de Tutoria
  • Podeu consultar el vídeo sobre “Mesures de prevenció COVID-19 a les PAU 2020”

Molta sort a tothom!!!

Ordinadors Alumnat 1r i 2n d’ESO

Des del curs 2019/20 l’Institut Vallès ha apostat per la incorporació i l’ús de les TIC com a eina imprescindible per a la realització dels aprenentatges que es fan a dins de l’àmbit escolar. L’èxit del curs passat ens encoratja més, si cap, en l’aposta per incorporar a l’aula aquestes eines. És per aquest motiu que durant el curs 2020-2021 els alumnes de 1r d’ESO i 2n d’ESO necessitaran un portàtil des del primer dia de curs, per fer el seguiment de les classes i activitats escolars.

Podeu trobar tota la informació sobre la compra en aquest enllaç.

Robolot 2020

Aquest curs l’alumnat de 2n d’ESO, a través de la matèria de tecnologia, participa al ROBOLOT 2020.

El ROBOLOT és un esdeveniment que té com a objectiu potenciar el pensament computacional. A través de la proposta de reptes guiats que s’han de programar amb Scratch i d’altres mitjançant la programació de plaques Arduino, cada participant ha de presentar una proposta final per participar al concurs. Aquest concurs internacional, en el que poden participar estudiants d’arreu del món, s’organitza a la ciutat d’Olot i, de forma excepcional, aquest any l’esdeveniment és telemàtic.

Llegeix més»