Taller de costura

Tens curiositat per veure com funciona una màquina de cosir i fer-te els teus propis complements? Estàs de sort, a partir d’octubre l’institut Serrallarga organitzarà un curs per aprendre a cosir a màquina. Està pensat tant per als alumnes de l’institut, com per als professors i també per als pares.

En aquest curs començarem amb els principis bàsics, com funciona una màquina de cosir, quines peces en formen part, les funcions bàsiques com els tipus de puntada, posar cremalleres i nocions de «supervivència»: des de fer una vora o reciclar material per fer-ne quelcom nou. Aprendrem a diferenciar els tipus de teixits i per a què serveixen cada un d’ells. Farem el nostre «llibre de receptes de costura» per tal que ho puguis fer a casa i no et perdis en els passos a seguir.

Voleu fer-vos les vostres mascaretes per a aquest Nadal? O tenir a punt alguna sorpresa per al Tió?

Bosses, necessers, estoigs, davantals, estovalles, etc. Es poden fer un munt de coses amb una mica de dedicació i ganes!

Apunta’t  en el següent enllaç: FORMULARI INSCRIPCIÓ

  • Grups de 6 persones màxim.
  • Preu 45€ /mes, 2 hores a la setmana, material no inclòs.
  • Material necessari bàsic: tisores de teixits, agulles de cap, cinta mètrica, retolador esborrable, llibreta, bolígraf i un carret de fil blanc i un altre, negre.
  • Adreçat a tot aquell que tingui ganes i il·lusió de crear.

Per a més informació: kluriuns@gmail.com

Instagram @kluriuns

pòster_taller