Presentació de la Xarxa de Suport de l’Institut Montserrat Roig

Com bé sabeu la crisi sanitària de la COVID-19 ha vingut acompanyada d’una crisi econòmica que es preveu aguda i duradora. Per això, tant professorat com famílies de l’Institut Montserrat Roig ens hem posat a treballar per impulsar una xarxa de suport a l’institut abans d’estiu, perquè les desigualtats no fan vacances!

Estem construint un espai d’intercanvi de recursos entre qui els pot oferir i qui els necessita. És per això que les famílies, l’alumnat, el professorat, el personal PAS i qui vulgui o pugui contribuir.

La primera idea que volem dur a terme per aquest projecte és un fòrum de recursos Tengui-Falti, que està allotjat al web del centre i que posa directament en contacte als interessats/es. S’hi pot oferir i demanar material escolar, llibres, roba, menjar, informació, etc.

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres o teniu idees per fer créixer aquesta iniciativa ens les podeu fer arribar al correu tenguifalti@scbcn.cat

Animeu-vos a participar. Us hi esperem!

En aquest document trobareu una explicació de com entrar a la xarxa de suport Tengui-Falti

Accedeix a la Xarxa de Suport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>