Queda poc per posar en marxa el compostador

Fa dies que ja vam comunicar que s’ha instal·lat un compostador en un dels dos patis interiors del centre. El seu objectiu és fer una millor gestió dels nostres residus i aprofitar el compost obtingut per a adobar les plantes que estan plantant per tot l’institut els alumnes de 4t de l’assignatura de Biologia i Geologia i Ciències aplicades.

Durant aquestes setmanes de gener es pretén dur a terme la posada en marxa del compostador. Per això, es farà arribar una carta a les famílies de 1r d’ESO a fi que portin matèria orgànica i on s’explica què es pot compostar i què no. Aquesta petició, no cal dir-ho, la fem extensiva a tota la comunitat educativa del centre. Més endavant us informarem de quin dia serà la recollida de les restes orgàniques.

Una vegada posat en marxa el compostador, al pati de l’institut podreu trobar un contenidor lila (degudament etiquetat) on podreu anar dipositant la matèria orgànica generada al centre (pells de fruita de l’esmorzar o el dinar, restes cuinades, etc.). Aquesta matèria orgànica que anem generant s’afegirà al compostador de forma setmanal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>