Els Treballs de Recerca sobre bioenginyeria desenvolupats a l’IBEC triomfen

Aquest és el titular d’una notícia publicada a la web de l’IBEC (Institutte for Bioengineering of catalonia) en què es fa seguiment del TR sobre nanotecnologia de la nostra alumna Filotea Crasovan. Podeu llegir la notícia sencera en aquest enllaç o bé només la part que parla del seu TR aquí mateix:

(…) Filotea Crasovan, de l’Institut Montserrat Roig de Gràcia de Barcelona.

Amb el seu treball, titulat ‘Nanorobotics as a possible treatment for brain cancer‘, la Filotea ha guanyat dos premis a l’edició d’aquest any de l’Exporecerca Jove: un que li permet exhibir el seu projecte d’investigació al Saló de l’Ensenyament i un altre amb el que passa a la final nacional i internacional del Ciencia en Acción, una fira de disseminació científica que tindrà lloc el pròxim mes d’octubre. El treball va estar supervisat per Rafael Mestre, estudiant de doctorat del grup ‘Nano-bio-dispositius intel·ligents’ i per Vicky Vouloutsi del grup SPECS, dins del programa “Bojos per la bioenginyeria” i “BIYSC”, respectivament.

Així mateix, la Filotea ha guanyat el Fòrum de Gràcia, el que la converteix en la candidata finalista d’aquest districte per anar al Fòrum de Barcelona, on els seleccionats com a millors treballs dels diferents instituts de la ciutat comtal tindran l’oportunitat de participar en trobades de recerca internacional.

“La realització d’aquest projecte d’investigació m’ha permès submergir-me en la nanodimensió amb l’objectiu de trobar un possible tractament per al càncer de cervell. A més, he après que, com deia Feynmann, encara queda molt espai a la part inferior per tal de desenvolupar la recerca en l’àmbit biomèdic”, exposa la Filotea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>